[Yrityksemme] [Wiking-Divisioona kustannus] [Pienoismallit] [Kirjallisuus] [Militaria] [Tilaus & Yhteystiedot] [Linkit]


[Sivukartta]

[Pääsivu-Suomi>>Miltaria>>Asepuvut ja päähineet]

Suurenna kuvat klikkaamalla pientä kuvaa.

 

.

 

.

.

Huom! Tuotteita on saatavilla rajoitetusti, joten tarkistathan oman kokosi saatavuuden tilatessasi. 

.

.

.

 

 

Asetakki M36 - kopio
.
Wehrmachtin ja Waffen-
:n asetakki, joka on erinomaisen hyvä kopio aidosta niin kankaan värin ja laadun kuin leikkauksensakin osalta. Takki poikkeaa myöhäisemmästä mallista M40 kauluksen tummanvihreän värin osalta. Takki toimitetaan ilman kauluslaattoja ja olkapoletteja, joita molempia on myynnissä erikseen. Poletteja varten on valmiina napit ja lenkit olkapäillä, kauluksessa on sisäpuolella napit irtokaulusta varten. Näitä pestäviä irtokauluksia on saatavissa erikseen.
.
Saatavilla koot 48-50-52-54-56-58. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.
.
- Hinta 140 EUR -

.

.

.

.

.

Asetakki M40 - kopio
.
Wehrmachtin ja Waffen-
:n asetakki, joka on erinomaisen hyvä kopio aidosta niin kankaan värin ja laadun kuin leikkauksensakin osalta. Myös takin vuori on esikuvansa mukainen. Takki toimitetaan ilman kauluslaattoja ja olkapoletteja, joita molempia on myynnissä erikseen. Poletteja varten on valmiina napit ja lenkit olkapäillä, kauluksessa on sisäpuolella napit irtokaulusta varten, joita on myös saatavilla erikseen.
.
Saatavilla koot 48-50-52-54-56-58. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.

.

- Hinta 100 EUR -

 

 

 

 

Asetakki M43 - kopio

Wehrmachtin ja Waffen-
:n käyttämä asetakki, joka tuli käyttöön pyrittäessä säästämään kangasta. Suurin ero asetakkiin M40 on taskujen pystytaitosten puuttuminen ja läpän alareunan suoruus. Asetakin vuori on aikaisemmista asetakkimalleista poiketen keinosilkkiä. Asetakki on erinomainen kopio laadultaan ja leikkaukseltaan. Toimitetaan ilman kauluslaattoja ja poletteja, joita on saatavilla erikseen. Asetakin kanssa sopivat hyvin housut M43.


Koot 50-52-54-56-58. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.

- Hinta 100 EUR -

 

 

 

 

 

 

Vyökoukut

Saksalaisen asetakin olennainen osa, niin Wehrmachtissa kuin Waffen-
:kin puolella oli vyötä kannattelevat koukut. Kaikki saksalaisen sotilaan kantama varustus kiinnittyi tavalla tai toisella vyöhön, jonka paikallaan pysymistä nämä koukut auttoivat. Yhteen asetakkiin tarvitaan neljä koukkua. K.oukkujen materiaali alumiini.

- Hinta 15 EUR neljän koukun sarja -

 

 

 

 

Asepukujen napit, toinen maailmansota, Saksa

Valikoimissamme on erilaisia Kolmannen valtakunnan saksalaisten asepukujen nappeja korkealaatuisena uusiotuotantona. Suuremmat erät toimitusmyynnissä. Saatavilla tällä hetkellä seuraavat nappimallit:

- 19 mm hopeanvärinen nappi upseerien asepukuihin (taustapuolella teksti "extra fein")
- 19 mm kullanvärinen nappi kenraalien asepukuihin (taustapuolella teksti "extra fein")
- 15 mm hopeanvärinen nappi upseerien asepukuihin olkalaattojen kiinnitystä varten (taustapuolella teksti "extra fein")
- 19 mm harmaa nappi miehistön ja aliupseerien asepukuihin

- Hinta 2,50 EUR/kpl -

 

 

 

 

Saksalaiset napit

Aidot saksalaiset napit kenttäharmaaseen asetakkiin tai mantteliin. Nappien pintakuvio vaihtelee jonkin verran, ilmoita tilatessasi tulevatko napit samaan vaatekappaleeseen niin valitsemme mahdollisimman samannäköisiä.

- Hinta 3 EUR/ kpl -
 

 

 

 

 

 

 

Panssariasetakki

Erinomainen kopio mustasta lyhyestä panssarimiehen asetakista piilonapituksineen. Toimitetaan ilman poletteja, joita saa erikseen. Miehistön ja aliupseerien poletit olivat mustat vaaleanpunaisella aselajivärillä, upseerit käyttivät normaaleja Wehrmachtin poletteja samalla aselajivärillä. Takissa on valmiiksi ommeltuna panssarimiehen kauluslaatat, mutta niistä puuttuvat panssarijoukkojen pääkallot, joita on myös saatavilla erikseen. Takki on villasekoitekangasta, vuori puuvillaa.

Saatavilla koot 50-52-54, suuremmat ja pienemmät koot tilauksesta. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.

- Hinta 130 EUR -
Waffen-SS panssariasetakki maastokuvioisena

Waffen-
:n panssarimiesten ym. käyttämän lyhyt maastotakki, jossa on kevyille kesä/työpuvuille ominainen leikkaus ja suuri rintatasku. Kopiotakissa on vihreävoittoinen tammenlehvä-maastokuvio, sisäpuolella sama kuvio ruskeanvoittoisena, mutta takki ei ole käännettävä. Maastotakkien kanssa käytettiin arvomerkkeinä vasemmassa hihassa vihreistä tai keltaisista palkeista ja tammenlehvistä muodostettuja kangasmerkkejä. Takin valmistusmateriaali puuvillaa.

Saatavilla koot 50-52-54-56

- Hinta 65 EUR -
Rynnäkkötykkimiehen asetakki

Sama takki kuin edellä, mutta valmistettu Wehrmachtin normaalista kenttäharmaasta kankaasta ja tarkoitettu rynnäkkötykkien ja panssarintorjuntavaunujen miehistöille. Toimitetaan ilman poletteja ja kauluslaattoja, joita on molempia saatavissa erikseen. Rynnäkkötykkimiehet käyttivät yleensä poleteissaan punaista tykistön aselajiväriä ja panssarintorjuntavaunujen miehistöt vaaleanpunaista. Kauluslaattoina käytettiin mm. normaaleja Wehrmachtin kauluslaattoja tai panssarimiesten pääkallolaattoja. Housuiksi soveltuvat kenttäharmaat M43 housut. Takin alla käytettiin keskiharmaata tai kenttävihreää kauluspaitaa ja mustaa solmiota. Takki on villasekoitekangasta, vuorikangas puuvillaa.

Saatavilla koot 50-52-54, suuremmat ja pienemmät koot tilauksesta. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.

- Hinta 130 EUR -

 

 

 

 

Fliegerbluse - kopio

Luftwaffen henkilökunnan perusasetakki tehtävään ja sotilasarvoon katsomatta. Lyhyt piilonapituksella varustettu pusakka, materiaali villasekoitekangas, vuorissa keinosilkki. Takki toimitetaan ilman poletteja mutta takkiin ommelluilla miehistökauluslaatoilla, joissa on lentävän henkilökunnan keltainen aselajiväri. Arvomerkki-“lintuja”, poletteja ja kauluslaattoja on saatavilla erikseen. Takkia pidettiin joko kaulus kiinni tai auki, jälkimmäisessä tapauksessa voitiin käyttää myös vaaleansinistä paitaa ja mustaa solmiota.

Koot 50-52-54. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva. Suuremmat ja pienemmät koot tilauksesta.

- Hinta 120 EUR -

 

 

 

 

Tropiikkiasetakki M40

Lämpimiin maihin, kuten Pohjois-Afrikkaan, Italiaan, Kreikkaan, Kreetalle, Etelä-Ranskaan jne tarkoitettu asetakki, joka leikkaukseltaan vastaa normaalia Wehrmachtin ja Waffen-
:n asetakkia. Materiaali on ruskea puuvillakangas ja asetakissa on vuori normaaliin tapaan. Erikoinen yksityiskohta on irrotettavat napit pesun helpottamiseksi. Asetakin kanssa käytettiin joko sitä varten erityisesti valmistettuja merkkejä tai normaaleja kenttäharmaaseen asetakin tarkoitettuja. Asetakin mukana tulee siihen sopivat miehistöpoletit jalkaväen valkoisella selajivärillä.

Koot 50-52-54-56-58. Koot ovat yleiskoko ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.

-Hinta 80 EUR/kpl-

 

 

 

 

Kesäpusero M40

 

Normaalin asetakin villakangasta kevyemmästä ja ohuemmasta kankaasta valmistettu kopio Wehrmachtin “kesäpuserosta”, “Drillichjacke´sta”, joka leikkaukseltaan on kuten asetakki. Hyvä kopio, jossa kankaan kuvio o oikeanlainen ja napit pesua varten irrotettavissa.

Koot 48-50-52-54-56

- Hinta 58 EUR -
 
Kesähousut M40

Edelliseen kesätakkiin sopivat housut samasta kankaasta.

Koot 48-50-52-54-56

- Hinta 49 E –
 

 

 

 

 

 

 

Tropiikkihousut M40

Lämpimiin maihin tarkoitetun asepuvun housut, jotka leikkaukseltaan muistuttavat housuja mallia 40, mutta ovat valmistettu ruskeasta puuvillakankaasta. Housuissa on valmiina kangasvyö.

Koot 50-52-54-56. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.

-Hinta 60 EUR/kpl-

 

 

 

 

Waffen-SS:n maastoasetakki M44

Waffen-
:n asetakki, jossa ensimmäistä kertaa yhdistettiin maastokangas ja normaali asetakki. Tuli käyttöön vuonna 1944 ja oli käytössä sodan loppuun asti. Erinomainen kopio niin kankaan värin ja laadun kuin leikkauksensakin osalta. Myös takin liepeen ensisidetasku ja vahvikkeet ovat esikuvansa mukaisia. Takissa ei periaatteessa saanut käyttää muita merkkejä kuin kotkaa hihassa, ts. ei kauluslaattoja tai olkapoletteja, mutta näitä toki käytettiin. Takissa ei ole lenkkejä ja nappeja poletteja varten. Materiaali puuvilla, takki on hieman pesty käytetyn vaikutelman aikaansaamiseksi.

Saatavilla koot 48-50-52-54-56-58. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.

- Hinta 60 EUR -
 

 Waffen-SS:n maastohousut M44

Waffen-
:n housut, jotka tulivat käyttöön vuonna 1944. Housut ovat M43 leikkauksella mutta maastokankaasta ja muodostavat kokonaisuuden M44 maastoasetakin kanssa, tarkoitettu erityisesti varsikenkien ja säärystimien kanssa käytettäväksi. Lahkeiden suut kapenivat tätä tarkoitusta varten ja niiden suussa on samasta syystä kiristysnauha. Uutta housuissa oli myös vyölenkit, mutta niitä voitiin käyttää
myös olkaimilla. Materiaali puuvilla, housut on hieman pesty käytetyn vaikutelman aikaansaamiseksi.

Saatavilla koot 48-50-52-54-56-58. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.

- Hinta 60 EUR -
 

 

 

 

Waffen-SS:n maastolakki M44

Waffen-
:n asetakin ja housujen M44 kanssa käytetty maastolakki, jota toki käytettiin muutenkin. Materiaalina sama puuvillakangas kuin em. varusteissa. Lakki ei ole käännettävä ja siinä on vuori.

Koot 57-58-59-60-61

- Hinta 12 EUR -
 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Housut M40 - kopio
.
Wehrmachtin ja Waffen-
:n housut, joita voi käyttää joko saappaiden tai varsikenkien ja säärystimien kanssa. Erinomainen kopio niin kankaan värin ja laadun kuin leikkauksenkin puolesta. Käytetään napeilla kiinnitettävien olkaimien kanssa.
.
Saatavilla koot 50-52-54-56. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.

.

- Hinta 100 EUR -

 

 

 

 

 

Housut M43 - kopio

Wehrmachtin ja Waffen-
:n housut, jotka tulivat käyttöön vuonna 1943. Uuden malliset housut oli tarkoitettu erityisesti varsikenkien ja säärystimien kanssa käytettäväksi ja niissä lahkeiden suuta kapenivat tätä tarkoitusta varten. Lahkeiden suussa on samasta syystä kiristysnauha. Uutta housuissa oli myös vyölenkit, mutta niitä voitiin käyttää myös olkaimilla.

Saatavilla koot 48-50-52-54-56. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva.

- Hinta 100 EUR -

.

.

.

.

.

Fallschirmjägerin hyppyhousut - kopio

Fallschirmjägerin, saksalaisen laskuvarjojääkärin, hyppyvarustukseen kuului erikoiset housut, jotka olivat Luftwaffen normaalista siniharmaasta asepukuväristä poiketen kenttäharmaat. Läpällisten etu- ja -takataskujen lisäksi housuissa oli läpällinen kellotasku ja lahkeiden sivuissa aukot, joista pääsi käsiksi hyppyvarusteisiin kuuluviin polvisuojiin. Oikean lahkeen sivusta sai esille omassa taskussaan polven kohdalla olevan laskuvarjojääkärin veitseen. Lahkeiden suussa on kiristysnauha, lahkeet oli tarkoitettu hyppykenkien sisään eikä kenkien ulkopuolelle kuten kuvissamme. Nämä myymämme housut ovat erittäin hyvät kopiot aidoista housuista. Kuvien ruskea Luftwaffen miehistövyö ei tule housujen mukana. Housuja käytettiin yhdessä laskuvarjojääkärien hyppytakin kanssa, myös tätä takkia saa meiltä hyvänä kopiona.

Saatavilla koot 50-52-54.

- Hinta 140 EUR -

 

 

 

 

Fliegerhose M43

Luftwaffen yleishousut miehistölle, aliupseereille ja upseereilla. Hyvä kopio, joka sopii käytettäväksi myymämme Fliegerblusen kanssa. Housujen lahkeet on tarkoitettu erityisesti varsikenkien kanssa käytettäväksi, mutta sopivat myös saappaille. Materiaali villasekoitekangas.

Saatavilla koot 50-52-54, suuremmat ja pienemmät koot tilauksesta, toimitusaika 2-4 viikkoa. Koot ovat yleiskokoja ilma jakoa hoikka-normaali-tukeva.

- Hinta 100 EUR -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panssarimiehen housut

Mustat panssarimiehen asuun kuuluvat housut. Erinomainen kopio, materiaali villasekoitekangasta. Kaikki taskut on suljettu napillisella läpällä, vyötäröllä on housuihin kuuluva vyö ja lahkeensuissa kiristysnauhat.

Saatavilla koot 48 - 50 - 52 - 54

- Hinta 120 EUR -

 

 

 

 

 

 

 

 

Rynnäkkötykkimiehen housut

Kenttäharmaat rynnäkkötykkimiehen housut, joissa on sama leikkaus kuin mustissa panssarimiehen housuissa. Erinomainen kopio, materiaali villasekoitekangasta. Kaikki taskut on suljettu napillisella läpällä, vyötäröllä on housuihin kuuluva vyö ja lahkeensuissa kiristysnauhat. Kuuluvat samaan asepukukokonaisuuteen kuin rynnäkkötykkimiehen asetakki.

Saatavilla koot 48 - 50 - 52 - 54 -56. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva

- Hinta 100 EUR - 

NVA Reithosen, ratsuhousut

Itä-Saksan armeijan ratsastushousut, perinteiset “pussihousut”, jotka soveltuvat esimerkiksi Wehrmachtin tai Waffen-
:n upseerin asuun. Housut ovat käyttämättömiä, väriltään harmaat ja niissä on napit olkaimia varten lahkeet ovat tiukat sääriin ja niissä on napitus. Sivutaskut ja yksi takatasku. Kangas muistuttaa suomalaista “diagonaalia”.

Koot 48 ja 52

- Hinta 25 EUR -

 

 

 

 

Laskuvarjojääkäri hyppypuku - kopio
.
Luftwaffen laskuvarjojääkärin hyppypuku, "Knochensack", "Luusäkki" sirpalekuviossa. Erinomainen ja aidon tuntuinen takki, jota käytettiin normaalin asepuvun päällä. Neljä isoa vetoketjullista taskua ja erillinen pistoolitasku. Puvun alareunassa nepparit, joilla se kiinnitetään haaroista, hihansuissa nepparit säätöä varten.
.
Huom! Puku myydään ilman kuvissa näkyvää vyötä.
.
Koot: II (noin 48/50) - III (noin 52/54) - IV (noin 56/58)
.
- Hinta 85 EUR -

.

.

.

.

.

Wehrmachtin Tarnjacke - kopio

Kopio Wehrmachtin Tarnjackesta, maastopusakasta, jota käytettiin asetakin päällä. Pusakka on hyvin samankaltainen kuin tunnetumpi Waffen-
:n maastopusakka. Pusakan hihansuissa on kiristysnauha, vyötäröllä ja pääaukossa kiristysnaru. Kainaloissa on tuuletusaukko, rinnan kohdalla kaksi läpällistä aukkoa, joista pääsee käsiksi asetakin rintataskuihin. Pusakka ei ole käännettävä samaan tapaan kuin Waffen-:n vastaavat. Wehrmachtin maastopusakkaa käyttivät mm. tarkka-ampujat ja jääkärijoukot eli se ei ollut samalla tavalla jokaisen sotilaan varuste kuin -joukoissa.

Koot II (52/54) ja III (56/58)

- Hinta 60 EUR -

 

 

 

 

Wehrmachtin Tarnjacke Sumpftarn-kuviolla

Leikkaukseltaan sama kuin edellinen maastopusakka, mutta Sumpftarn-maastokuviolla, “suokuviolla”.

 

- Hinta 60 EUR -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SS Tarnjacke (2. malli) - kopio
 

 

Oak leaf


 

Plane tree

 


Waffen-
oli maailman ensimmäinen maastoasusteita laajassa mittakaavassa hyödyntänyt sotilasorganisaatio.  -joukkojen käyttämä maastopusakka, Tarnjacke, oli kenties tunnetuin näistä maastoasuista. Ensimmäiset maastopusakat otettiin käyttöön jo 30-luvulla. Myöhemmin, vuonna 1942, mallia muutettiin lisäämällä siihen napitettavat alataskut ja hartioille pienet maastokankaasta ommellut lenkit, joiden avulla oli mahdollista parantaa maastoutumisominaisuuksia kiinnittämällä niihin lehviä, ruohoa tms. Kaikki  -joukkojen käyttämät Tarnjacket olivat täysin käännettäviä, toisen puolen ollessa väreiltään vihreä- ja toisen ruskeavoittoinen.

Tämä valikoimissamme oleva 2. mallin Tarnjacke on valmistettu tukevasta puuvillakankaasta. Kangas on alkuperäiseen malliin painettu maastokuvioon kummaltakin puolelta. Maastotakkia on saatavilla kahdessa eri maastokuviossa (Oak Leaf, alan kirjallisuuden mukaan nimettynä) ja (Plane Tree, samoin alan kirjallisuuden mukaan nimettynä). Ilmoitathan siis tilatessasi, kumman mallin haluat. Tarnjackemme on luonnollisesti esikuvansa mukaan täysin käännettävä. Sen alataskut muodostavat erilliset ”pussit”, jotka voidaan kääntää halutun puolen mukaisesti liepeen sisäpuolelle. Tarnjackessa on sisäänrakennettu elastinen kiristysnauha vyötärössä ja hihansuissa. Sen rintamuksessa on kiristysnarut, joiden avulla voidaan säätää pääaukon kokoa ja helpottaa asusteen pukemista.

Saatavilla seuraavat alla mainitut koot. Koska kyseessä on asepuvun päälle tarkoitettu löysästi istuva pusakka on syytä ottaa se tilattaessa huomion ja tilata yhtä pykälää suurempi pusakka kuin mitä oma koko edellyttäisi. Suluissa ajatus kantajan koosta, jos pusakan alle tulee asetakki.
 

Oak leaf: L (50)


Plane tree: L (50), XL (52), XXL (54)

- Hinta 120 Euroa -
 

 

 

 

Mantteli M40 -kopio

Erinomainen kopio saksalaisesta manttelista, valmistettu erittäin hyvän tuntuisesta villasekoitekankaasta oikean värisenä ja yksityiskohdiltaan tarkkana. Laatu on samaa kuin myymissämme asetakeissa ja housuissa.

Saatavilla koot 48-50-52-54-56-58. Koot ovat yleiskokoja ilman jakoa hoikka-normaali-tukeva. Mantteli menee samankokoisen asetakin päälle, mutta koska kyseessä on talviasuste on suositeltavaa ottaa seuraava suurempi koko.

 

Huom! Kuvissa esiintyvä vyö ei kuulu hintaan.

- Hinta 180 EUR -

 

 

 

 

 

Wehrmachtin talvipuku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erinomainen kopio talvella 1942-43 käyttöön tuulleesta kaksiosaisesta käännettävästi toppapuvusta. Puvun toinen puoli on Wehrmachtin naamiokuviossa, kääntöpuoli on valkoinen. Sekä housut että takki ovat täysin käännettävät, molemmin puolin on samat napit, aukot taskuihin ja kiristyshihnoihin sekä muut yksityiskohdat. Takin hihoissa on valkoisella puolella olkavarsissa nait, jotka on tarkoitettu värillisten tunnistusnauhojen kiinnittämiseen. Talvipuku on tarkoitettu käytettäväksi normaalin asepuvun päällä ja se on leikkaukseltaan väljä. Sen huppu on riittävän suuri, jotta kypärä sopi sen sisään. Housut ovat leikkaukseltaan lyhyemmät kuin normaalit asepuvun housut ja niissä on kiinteät olkaimet ja lahkeiden suussa kiristyshihnat saappaiden päälle kiristämistä varten.

Saatavilla koot I (vastaa kokoa 48-50), II (52-54) ja III (56-58). Koska kyseessä on talvivaate suosittelemme koon valitsemista yläkanttiin.

- Hinta Takki 120 EUR, Housut 90 EUR -

 

 

 

Talvipukua on saatavilla myös Sumpftarn -maastokuviolla, jota Wehrmahct käytti. Leikkaukseltaan ja tyyliltään tämän “suokuvion” takki ja housut ovat samanlaiset kuin vastaavat Wehrmachtin normaalilla maastokuviolla. Puku on samalla tavalla käännettävä, toinen puoli on valkoinen.

Saatavilla samat koot kuin edellä.

- Hinta takki 85 EUR, housut 80 EUR -
 

 

 

 

 

 

 

 

Waffen-SS:n talvipuku

Hyvä kopio talvella 1942-43 käyttöön tuulleesta kaksiosaisesta käännettävästi toppapuvusta. Puvun toinen puoli on "Oakleaf"-maastokuviossa, kääntöpuoli on valkoinen. Sekä housut että takki ovat täysin käännettävät, molemmin puolin on samat napit, aukot taskuihin ja kiristyshihnoihin sekä muut yksityiskohdat. Takin hihoissa on valkoisella puolella olkavarsissa napit, jotka on tarkoitettu värillisten tunnistusnauhojen kiinnittämiseen. Talvipuku on tarkoitettu käytettäväksi normaalin asepuvun päällä ja se on leikkaukseltaan väljä. Sen huppu on riittävän suuri, jotta kypärä sopi sen sisään. Housut ovat leikkaukseltaan lyhyemmät kuin normaalit asepuvun housut ja niissä on kiinteät olkaimet ja lahkeiden suussa kiristyshihnat saappaiden päälle kiristämistä varten.

Saatavilla koot I (vastaa kokoa 48-50), II (52-54) ja III (56-58). Koska kyseessä on talvivaate suosittelemme koon valitsemista yläkanttiin.

- Hinta Takki 120 EUR, Housut 90 EUR -

 

 

 

 

 

Saksalainen kypärä M40

Käyttökelpoinen kopio saksalaisesta kypärästä M40. Muoto esikuvansa kaltainen, kuten tumman vihreä värikin. Leukaremmi oikeaoppisesti musta ja nahan pintapuoli leukaa vasten, haljaspuoli päällepäin. Sisus on tehty kaksinkertaisella metallivanteella. Kupu on jonkin verran ohuempaa peltiä kuin aito, eikä anna ballististista suojaa. Sisuksen nahka on puolestaan paksumpaa ja jäykempää nahkaa kuin alkuperäisissä kypärissä. Sisuksen huipulla on narulla tehtävä säätö kypärän päähän sovittamista ja korkeuden säätöä varten.

Saatavilla koot II (58/59) ja III (60/61). Ilmoita tilatessasi pääsi ympärysmitta senttimetreinä lakin hikinauhan kohdalta mitattuna. Kypärän voi sovittaa tarkemmin omaan päähänsä lisäämällä esimerkiksi huopa- tai pahviliuskan sisusnahan ja sisuksen metallivanteen väliin.

- Hinta 90 EUR -

 

 

 

 

Kypärän niitit

Niitit saksalaisiin kypäriin korvaamaan mm. suomalaiset liian pienet haaraniitit. Nämä myymämme kopiot ovat parhaat saatavilla olevat kopiot ja niissä on lyötynä valmistajan tunnus sekä valmistusvuosi. Yhteen kypärään tarvitaan kolme niittiä ja niiden vastakappaleet.

- Hinta 15 EUR kolme niittiä -
 

 

 

 

 

 

 

 

Fallschirmjägerin kypärä

Erinomainen kopio saksalaisen laskuvarjojääkärin kypärästä. Kypärän muoto ja nahkasisus pehmikkeineen noudattaa hyvin tarkasti esikuvaansa, hihnat ovat kaksinkertaista nahkaa nepparikiinnityksin. Kypärää on vain yhtä kokoa, joka on riittävän suuri aina koon 62 päähän. Kypärään saa meiltä erikseen joko Luftwaffen tai Wehrmachtin tunnukset vesisiirtokuvina.

- Hinta 120 EUR -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wehrmachtin kypäränsuojus

Hyvä kopio Wehrmachtin kypäräsuojuksesta, joka kiinnitetään kypärän päälle hupun alareunassa olevalla narulla, samaan tapaan kuin vanhat suomalaiset kypäränhuput 1960-80 -luvuilla. Valmistusmateriaali paksu puuvillakangas, joka on pesty käytetyn näköiseksi. Kääntöpuoli luonnonvalkoinen.

- Hinta 18 EUR -

 

 

 

 

Waffen-SS:n kypäränsuojus

Erinomainen kopio Waffen-
:n kypäräsuojuksesta, joka kiinnitetään kypärän päälle hupun alareunassa olevilla kolmella jousen kiistämällä koukulla Valmistusmateriaali puuvillakangas, jossa toisella puolella ruskeanvoittoinen ja toisella vihreänvoittoinen “Oakleaf” -kuvio.

- Hinta 35 EUR -
 

 

 

 

Kypäränhuppu Fallschirmjäger

Maastokuvioinen päällinen saksalaisen laskuvarjojääkärin kypärään. Sopii mm. myymiimme kypäriin. Kiinnitetään kypärään kiristysnauhalla. Huppu ei ole käännettävä.

- Hinta 25 EUR -


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wehrmachtin suikka M35 - kopio
.
Erinomainen kopio sodan alkupuolella jokaiselle Wehrmachtin miehelle jaetusta miehistösuikasta. Erittäin aidon tuntuista villasekoitekangasta. Suikka myydään ilman merkkejä.

.

Saatavilla koot 59-60-61-62

.

- Hinta 20 EUR -

 

 

 

 

 

Waffen-SS:n koppalakki (Schirmmütze), miehistömalli

Erittäin korkealaatuinen kopio Waffen-
:n käyttämästä miehistökoppalakista. Miehistölle koppalakki oli vapaaehtoinen varusesine, joka voitiin hankkia omalla kustannuksella ulosmenopuvun kanssa käytettäväksi. Samaa lakkia käyttivät myös aliupseerit. Myymämme lakki on erinomaista saksalaista laatua ja valmistettu tarkasti aitojen esikuvien mukaan aina pienimpiä yksityiskohtia myöten alusta alkaen. Sitä ei kannata sekoittaa halpoihin ja heikkotasoisiin muutettuihin itäsaksalaislakkeihin. Lakin sisävuoressa on tunnetun berliiniläisen hattuvalmistajan Robert Lubsteinin valmistajanmerkinnät. Miehistölakin ulkokangas on oikeaoppisesti kenttäharmaata villakangasta. Saatavilla valkoisella jalkaväen aselajivärillä, mutta tilauksesta toimitamme myös muita aselajivärejä sekä lakkimalleja (Allgemeine-:n musta koppalakki ym.). Tiedustele lisää sähköpostilla!

Lakit myydään ilman merkkejä, joita on saatavilla erikseen.

Saatavilla koot 57–61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 139 EUR -

 

 

 

 

Aliupseerien ja miehistön koppalakin nauha

Waffen-
:n aliupseerin ja miehistön koppalakeissa oli nahkainen nauha, josta tämä on hyvä kopio. Myymässämme miehistömallin koppalakissa nauha on valmiiksi mukana.

- Hinta 22 EUR/kpl -

 

 

 

 

Koppalakin hihnan napit

Erittäin hyvät kopiot Wehrmachtin, Luftwaffen ja Waffen-
:n koppalakkien hihnojen ja punosten päihin. Upseerin hopeanvärisissä napeissa sama kuvio kuin asetakin napeissa, aliupseerein ja miehistön mustat napit ovat sileät. Soveltuvat myös monien muiden Kolmannen valtakunnan asepukuisten organisaatioiden koppalakkeihin.

- Hinta 12 EUR - pari


 

 


Waffen-SS:n koppalakki (Schirmmütze), upseerimalli

Erittäin korkealaatuinen kopio Waffen-
:n upseerien käyttämästä koppalakista. Päinvastoin kuin miehistölle, upseereille koppalakki oli pakollinen varusesine, joka kuului jokaisen -upseerin varustukseen. Upseerilakki erosi miehistölakista alumiinilangasta valmistettujen punosten (miehistöllä nahkahihna) ja lakin mustan samettisen nauhan osalta. Myymämme lakki on erinomaista saksalaista laatua ja valmistettu tarkasti aitojen esikuvien mukaan aina pienimpiä yksityiskohtia myöten alusta alkaen. Sitä ei kannata sekoittaa halpoihin ja heikkotasoisiin muutettuihin itäsaksalaislakkeihin. Lakin sisävuoressa on tunnetun berliiniläisen hattuvalmistajan Robert Lubsteinin valmistajanmerkinnät. Upseerilakin ulkokangas on oikeaoppisesti kenttäharmaata diagonaalikangasta. Saatavilla valkoisella upseerien yleisaselajivärillä, mutta tilauksesta toimitamme myös muita aselajivärejä sekä lakkimalleja (Allgemeine-:n musta koppalakki, kenraalit ym.). Tiedustele lisää sähköpostilla!

Lakit myydään ilman merkkejä, joita on saatavilla erikseen.

Saatavilla koot 57–61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 149 EUR -

 

 

 

 

Waffen-SS:n koppalakki (Schirmmütze), kenraalit

Erittäin korkealaatuinen kopio Waffen-
:n kenraalien käyttämästä koppalakista. Kenraalien lakki erosi tavallisesta upseerilakista alumiinilankaisen kenraalien ”aselajivärin” (Waffenfarbe) osalta. Myymämme lakki on erinomaista saksalaista laatua ja valmistettu tarkasti aitojen esikuvien mukaan aina pienimpiä yksityiskohtia myöten alusta alkaen. Sitä ei kannata sekoittaa halpoihin ja heikkotasoisiin muutettuihin itäsaksalaislakkeihin. Lakin sisävuoressa on tunnetun berliiniläisen hattuvalmistajan Robert Lubsteinin valmistajanmerkinnät. Lakin ulkokangas on oikeaoppisesti kenttäharmaata diagonaalikangasta.

Lakit myydään ilman merkkejä, joita on saatavilla erikseen.

Saatavilla koot 57–61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 149 EUR -

 

 


Allgemeine-SS:n koppalakki (Schirmmütze), kenraalit

Erittäin korkealaatuinen kopio Allgemeine-
:n kenraalien käyttämästä kokomustasta -koppalakista. Kenraalien lakki erosi tavallisesta upseerilakista alumiinilankaisen kenraalien ”aselajivärin” (Waffenfarbe) osalta. Myymämme lakki on erinomaista saksalaista laatua ja valmistettu tarkasti aitojen esikuvien mukaan aina pienimpiä yksityiskohtia myöten alusta alkaen. Sitä ei kannata sekoittaa halpoihin ja heikkotasoisiin muutettuihin itäsaksalaislakkeihin. Lakin sisävuoressa on tunnetun berliiniläisen hattuvalmistajan Robert Lubsteinin valmistajanmerkinnät. Lakin ulkokangas on oikeaoppisesti mustaa diagonaalikangasta.

Lakit myydään ilman merkkejä, joita on saatavilla erikseen.

Saatavilla koot 57–61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 149 EUR -

 

 


Allgemeine-SS:n koppalakki (Schirmmütze), upseerimalli

Erittäin korkealaatuinen kopio Allgemeine-
:n upseerien käyttämästä kokomustasta -koppalakista. Upseerien lakki erosi tavallisesta miehistölakista alumiinilangasta valmistettujen punosten (miehistöllä nahkahihna) ja lakin mustan samettisen nauhan osalta. osalta. Myymämme lakki on erinomaista saksalaista laatua ja valmistettu tarkasti aitojen esikuvien mukaan aina pienimpiä yksityiskohtia myöten alusta alkaen. Sitä ei kannata sekoittaa halpoihin ja heikkotasoisiin muutettuihin itäsaksalaislakkeihin. Lakin sisävuoressa on tunnetun berliiniläisen hattuvalmistajan Robert Lubsteinin valmistajanmerkinnät. Lakin ulkokangas on oikeaoppisesti mustaa diagonaalikangasta ja aselajiväri valkoinen upseerien yleisaselajiväri (Waffenfarbe). Myös miehistömallia saatavilla tilauksesta.

Lakit myydään ilman merkkejä, joita on saatavilla erikseen.

Saatavilla koot 57–61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 149 EUR -

 

 

 

 

Wehrmachtin (Heer) upseerin koppalakki (Schirmmütze)

Erittäin korkealaatuinen kopio Wehrmachtin maavoimien (Heer) upseerien käyttämästä koppalakista .Lakissa on jalkaväen valkoinen aselajivärin (Waffenfarbe), mutta se on tilattavissa erikseen myös esimerkiksi tykistön punaisella, panssarijoukkojen vaaleanpunaisella tai ratsuväen keltaisella aselajivärillä. Myymämme lakki on erinomaista saksalaista laatua ja valmistettu tarkasti aitojen esikuvien mukaan aina pienimpiä yksityiskohtia myöten alusta alkaen. Sitä ei kannata sekoittaa halpoihin ja heikkotasoisiin muutettuihin itäsaksalaislakkeihin. Lakin sisävuoressa on tunnetun berliiniläisen hattuvalmistajan Robert Lubsteinin valmistajanmerkinnät. Lakin ulkokangas on oikeaoppisesti kenttäharmaata diagonaalikangasta.

Lakit myydään käsintehdyllä upseerikokardilla lehvineen, mutta ilman kotkaa, joita on saatavilla erikseen. Erikseen on myös saatavilla pellistä prässättyä upseerikokardia, jota erityisesti alempi upseerikunta käytti.

Saatavilla koot 57– 61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 159 EUR -

 Wehrmachtin (Heer) kenraalien koppalakki (Schirmmütze)

Erittäin korkealaatuinen kopio Wehrmachtin maavoimien (Heer) kenraalien käyttämästä koppalakista. Kenraalien lakki erosi tavallisesta upseerilakista kultalankaisen kenraalien ”aselajivärin” (Waffenfarbe) osalta. Myymämme lakki on erinomaista saksalaista laatua ja valmistettu tarkasti aitojen esikuvien mukaan aina pienimpiä yksityiskohtia myöten alusta alkaen. Sitä ei kannata sekoittaa halpoihin ja heikkotasoisiin muutettuihin itäsaksalaislakkeihin. Lakin sisävuoressa on tunnetun berliiniläisen hattuvalmistajan Robert Lubsteinin valmistajanmerkinnät. Lakin ulkokangas on oikeaoppisesti kenttäharmaata diagonaalikangasta.

Lakit myydään ilman kotkatunnusta, joita on saatavilla erikseen.

Saatavilla koot 57–61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 159 EUR -
 

 

 

 

Waffen-SS:n miehistösuikka malli 40 - kopio

Erinomainen kopio Waffen-
:n miehistösuikasta oikeassa kenttäharmaassa värissä. Suikka myydään ilman merkkejä, joita on saatavilla erikseen.

Suikkia saatavilla koot 57–61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 35 EUR - 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Waffen-SS:n upseerisuikka malli 40 - kopio

Erinomainen kopion Waffen-
:n upseerisuikasta, joka poikkesi miehistösuikasta reunaa kiertävän hopeanauhan osalta. Suikka myydään ilman merkkejä, joita on saatavilla erikseen.

Suikkia saatavilla koot 57–61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 39 EUR -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waffen-SS:n miehistösuikka malli 40 - kopio

Erinomainen kopio Waffen-
:n miehistösuikasta.. Suikka saatavilla oikeassa kenttäharmaassa värissä sekä mustana Waffen-:n panssarijoukkojen miehistösuikkana. Suikissa kuuluisan berliiniläisen Robert Lubsteinin valmistajanmerkinnät. Suikka myydään ilman merkkejä, joita on saatavilla erikseen. Suikkiin on saatavilla erikseen myös värillisiä aselajia osoittavia nauhoja ”vinkkeleitä”. Tiedustele nauhoja sähköpostilla!

Suikkia saatavilla koot 57–61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 35 EUR -

 

 

 


Waffen-SS:n upseerisuikka malli 40 - kopio

Erinomainen kopio Waffen-
:n upseerisuikasta, joka poikkesi miehistösuikasta reunaa kiertävän hopeanauhan osalta. Suikka saatavilla oikeassa kenttäharmaassa värissä sekä mustana Waffen-:n panssarijoukkojen upseerisuikkana. Suikissa kuuluisan berliiniläisen Robert Lubsteinin valmistajanmerkinnät. Suikka myydään ilman merkkejä, joita on saatavilla erikseen. Suikkiin on saatavilla erikseen myös värillisiä aselajia osoittavia nauhoja ”vinkkeleitä”. Tiedustele nauhoja sähköpostilla!

Suikkia saatavilla koot 57–61, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 39 EUR -

 

 

 

 

 

Feldmütze M43 - kopio
.

 

Erinomainen kopio niin Wehrmachtin kuin Waffen-:nkin vuodesta 1942 käyttämästä yleispäähineestä. Erittäin aidon tuntuista villasekoitekangasta. Lakki myydään ilman merkkejä.

 

.Saatavilla myös panssarimiesten mustassa värissä, muuten sama kuin kenttäharmaakin versio.

 

Saatavilla molemmista lakeista koot 59-60-61-62

- Hinta 30 EUR -

.

 

 


Feldmütze M43 – kopio, upseerimalli

 

 

 

 

 

 

 

 

Erinomainen kopio Wehrmachtin ja Waffen-:n upseerimallin lipallisesta kenttälakista (Einheitsfeldmütze M43), joka poikkesi miehistömallista reunaa kiertävän hopeanauhan osalta. Kenttälakkia on saatavilla oikeassa kenttäharmaassa värissä sekä mustana panssarijoukkojen mallina. Suikissa kuuluisan berliiniläisen Robert Lubsteinin valmistajanmerkinnät. Lakki myydään ilman merkkejä, joita on saatavilla erikseen. Tiedustele eri merkkivaihtoehtoja sähköpostilla! Ilmoita tilatessasi kumman värisen lakin haluat.

Lakkeja saatavilla koot 57–62, tilauksesta myös muut koot.

- Hinta 39 EUR -

 

 

 

 

Kenttälakki, tropiikkimalli

Lämpimiin maihin kuten Pohjois-Afrikkaan tarkoitettu kevyt kenttälakki ruskeasta puuvillakankaasta. Lakin vuori on punainen omien joukkojen tunnistamisen helpottamiseksi. Lakki kuuluu samaan asepukukokonaisuuteen tropiikkiasetakin ja -housujen kanssa ja siinä käytettiin siihen erikseen tehtyjä ruskeapohjaisia kangasmerkkejä tai normaaliin kenttälakkiin tarkoitettuja.

Koot 57-58-59-60-61

-Hinta 20 EUR/kpl-

.

.

.

.

Irtokaulus asetakkeihin
.
Itä-Saksan armeijan pestävä irtokaulus, joka sopii hyvin Wehrmachtin ja Waffen-
:n asetakkien kopioihin M36 ja M40. Kiinnitetään asetakkien kauluksessa sisäpuolella oleviin nappeihin. Tekee karhean kauluksen miellyttävämmäksi pitää ja suojaa sitä.
.
- Hinta 2 EUR -

.

.

..

.

.

.

.

.

.

..

.

.

[Takaisin sivun alkuun]


[Sivukartta]

[Pääsivu-Suomi>>Miltaria>>Asepuvut ja päähineet]